0720 773 847
4065 vizitatori in ultimele 7 zile

SeaSide District

Interval suprafete

47mp - 96mp

Stadiu

In constructie

Interval preturi

51000Euro - 125000Euro

Descriere

Seaside District - locuinţele colective de un standard înalt, în imobile de apartamente proiectate de ASP-AA, distinse prin orientarea lor. Conceptul arhitectural pleacă de la peisajul superb spre care se deschide amplasamentul. Elementul natural, reprezentat de plaja încântătoare şi de Marea Neagră este încadrat cu preţiozitate de terase ultra-generoase, care corespund serial fiecărui apartament. Volumul clădirii se descompune pentru a-şi diminua masivitatea printr-o serie de articulaţii orizontale şi verticale. 

Mamaia… tărâmul oportunităților estivale. Această fâșie de nisip este gazda multor plaje atrăgătoare, ideale pentru relaxare sub o umbrelă sau bronzare sub razele soarelui. Însă te invităm să descoperi și celelalte opțiuni pe care această stațiune le are de oferit. Beach baruri, cluburi, restaurante ce servesc preparate internaționale, un parc de distracții, un parc acvatic, o telegondolă și o insulă - însumate dezvoltând un stil de viață complex. Nu trebuie uitat nici orașul Constanța aflat în apropriere. Perfect pentru exploratorul din tine, întrucât posedă multe comori istorice și arhitecturale.

Îți prezentăm Seaside District, un strălucitor nou ansamblu rezidențial așezat exact lângă plajă, cu o priveliște deosebită spre Marea Neagră. Situat în Mamaia Nord, care este una dintre cele mai căutate destinații estivale românești, complexul numără 13 clădiri care totalizează 728 de apartamente de înaltă calitate, ce oferă mult dorita intimitate și liniște, facilitând în același timp și sociabilitatea. Totul a fost imaginat având ca piesă centrală clientul, pentru ca sentimentul de bun venit să fie prezent de fiecare dată.

Complexul ofera garsoniere si apartamente cu 2 camere toate cu tersase cu vedere frontala la mare.

 

Toate apartamentele sunt oferite “la alb”. Pentru a întregi viitorul cămin poți alege între angajarea unei companii private sau pe cea furnizată de către noi. Avem o echipă de specialiști în design interior care este gata să asculte, să consilieze, să călăuzească și să execute. Va lucra cu tine la fiecare pas al drumului și va adapta orice nevoie pentru rezultate de prim rang.

Ne interesează să obții maximum din experiența ta cu noi, indiferent dacă decizia ta este de a cumpăra un apartament pentru vacanță, rezidență sau investiție imobiliară. În acest sens, atenția la detalii a fost acordată atât interiorului cât și aspectului exterior, totul rezultând în apartamente practice, spațioase și în același timp maximizând dimensiunea ferestrelor și automat penetrarea luminii naturale. Restaurantele, barurile și zonele de divertisment din jur oferă o atmosferă sociabilă, distractivă și relaxantă. Așadar, dacă ar fi să alegi între o ieșire mai sofisticată sau o plimbare simplă, vei găsi cu siguranță un loc pentru ambele.

Proprietati din acest ansamblu

Vezi toate proprietatile din acest ansamblu
SeaSide District - Mamaia Nord
Persoana de contact:
Casapu Iancu
SeaSide District - Mamaia Nord

Principalul Promotor Imobiliar al Zonei
Mamaia Nord

Cerere de informatii

Invalid Input
Introduceti numarul de telefon
Introduceti adresa de email

Localizare pe harta

Cerere de informatii

Invalid Input
Introduceti numarul de telefon
Introduceti adresa de email
­