0720 773 847
4292 vizitatori in ultimele 7 zile

White Tower Mamaia

Interval suprafete

46mp - 124mp

Stadiu

In constructie

Interval preturi

100000Euro - 370000Euro

Descriere

Mamaia White Tower, reinventeaza conceputul de Lux si va pune la dispozitie studiouri si apartamente cu doua si trei camere, toate cu vedere frontala la mare. 

Preturile incep de la 2200Euro/mpc, pana la 3000Euro/mpc in functie de etaj si pozitionare. Orice apartament poate fi personalizat la cererea clientului.

Preturile pot suferi modificari in functie de stadiul constructiei si disponibilitate.

Complexul beneficiaza de piscina privata, spa cu dotari complete, restaurant a la carte cu terasa privata, plaja privata cu doua zone de lounge si bar, sezlonguri si paturi cu baldachin.   

Complexul rezidential Mamaia White Tower este pozitionat in apropierea principalelor zone de petrecut timpul liber in Mamaia, cluburile Loft, Bamboo, Ego, Fratelli, Brezee si a restaurantelor Beluga, Tapo, Nikos. Fiind in prima linie la Marea Neagra si avand o arhitectura deosebita, toate unitatile locative au o vedere superba la mare.

Mamaia White Tower va pune la dispozitie apartamente noi cu doua si trei camere si apartamente tip studio. Toate unitatile locative sunt luminoase si spatioase, cu vedere la mare.

Preturile incep de la 2200Euro/mpc, pana la 3000Euro/mpc in functie de etaj si pozitionare. Orice apartament poate fi personalizat la cererea clientului. Preturile nu includ TVA!

Preturile pot suferi modificari in functie de stadiul constructiei si disponibilitate.

Dotarile si finisajele sunt premium printre care amintim : centrala pe gaz, incalzire in pardoseala, aer conditionat fara modul exterior, baie echipata complet, tamplarie premium, usa blindata import Italia si jaluzele de aluminiu cu mecanism electronic. Sistem Smart House: contol jaluzele automate, control climatizare, control centrala termica, control acces. Doua lifturi MoviLift cu panorama exterioara, supraveghere video cu senzori de miscare, platforma pentru persoane cu dizabilitati locomotorii.

Proprietati din acest ansamblu

Vezi toate proprietatile din acest ansamblu
White Tower Mamaia - Mamaia Nord
Persoana de contact:
Casapu Iancu
White Tower Mamaia - Mamaia Nord

Principalul Promotor Imobiliar al Zonei
Mamaia Nord

Cerere de informatii

Invalid Input
Introduceti numarul de telefon
Introduceti adresa de email

Localizare pe harta

Cerere de informatii

Invalid Input
Introduceti numarul de telefon
Introduceti adresa de email
­