0720 773 847
9015 vizitatori in ultimele 7 zile

Black Sea Residence - Rate la DEZVOLTATOR- 24 LUNI

Interval suprafete

36-66 mp

Stadiu

In Constructie

Interval preturi

38000 - 62000 Euro

Descriere

Compania noastra si-a inceput activitatea in 2012 atunci cand a demarat lucrarile de constructie la primul ansamblu rezidential din Mamaia Nord. Dupa o activitate de 5 ani, Black Sea Residence aduna in portofoliul sau 5 imobile rezidentiale pozitionate in imediata vecintate a plajei din Mamaia Nord - o zona aflata in plina dezvoltare care atrage atat persoanele aflate in cautarea un camin permanent, dar si pentru cele care isi doresc o locuinta pentru vacantele de vara. In prezent, 4 din cele 5 blocuri construite sub emblema Black Sea Residence sunt vandute integral. Cel de-al 5-lea imobil, Blocul B5, se afla in constructie si are termenul de finalizare stabilit pentru Mai 2018. Ansamblul rezidential B5 este localizat pe malul marii, la o distanta de 30 de metri de plaja. Blocul are o structura P + 4 Etaje si include 20 de apartamente cu 2 camere si 20 de garsoniere la cheie, plus un spatiu comercial generos, amplasat la parter. Pe langa facilitatile oferite in cadrul ansamblurilor rezidentiale Black Sea Residence Mamaia Nord, locatarii se pot bucura si de o pozitionare privilegiata in vecintatea celor mai importante atractii ale litoralului romanesc. Veti locui la cativa pasi de plaja din Mamaia Nord si la mica distanta de restaurante, centre SPA, terenuri de sport si zone de promenada.Toate locuintele din ansamblul rezidential Black Sea Residence Mamaia Nord au vedere frontala la mare. 

REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRALA!

 

                                           Pentru platile cash, oferim 10% REDUCERE din pretul apartamentului sau al garsonierei! Pentru detalii, intrebari sau vizionare, nu ezitati sa ne contactati.

MODALITATI DE PLATA

Pentru a va bucura mai usor de locuinta pe care vi-o doriti, va punem la dispozitie 3 modalitati prin care puteti achizitiona apartamentele si garsonierele disponibile in ansamblurile rezidentiale Black Sea Residence Mamaia Nord:


RATE LA DEZVOLTATOR

Alegand varianta de plata in rate fixe la dezvoltator, veti achita un avans de 10.000 Euro pentru garsoniere sau 15.000 Euro pentru apartamente, urmand ca diferenta sa o platiti in 24 de rate egale a caror valoare va fi stabilita in functie de pretul apartamentului sau al garsonierei alese.

AVANS SI DIFERENTA

In cazul acestei variante, cumparatorul va achita un avans de 10.000 de Euro pentru garsoniere sau 15.000 Euro pentru apartamente in baza unui Antecontract incheiat la notar. Diferenta de bani va fi achitata la predarea apartamentului sau garsonierei.

PLATA INTEGRALA

Clientii care aleg sa achite integral pretul apartamentului sau al garsonierei beneficiaza de 10% REDUCERE.

In imediata apropiere a acestui ansamblu se afla : 

-Plaja amenajata

-Beach-bar

-Restaurante

-Hoteluri

-Centre SPA

-Promenada Mamaia Nord

 
 

Black Sea Residences este un proiect rezidential  P+4E , situat in zona Mamaia Nord , la 30 m de plaja ,ce cuprinde garsoniere si apartamente cu suprafete generoase si compartimentari inteligente.

 

Garsoniere de la :

SUPRAF. UTILA 36 MP(BALCON 6 MP)----41.000 Euro  pana la   SUPRAF. UTILA  45 MP(BALCON 15 MP)-45.000 Euro

Apartamente 2 camere de la :

SUPRAF. UTILA  57 MP (BALCON  6 MP) -61.000 Euro    pana la     SUPRAF. UTILA  66 MP (BALCON 15 MP)-65.500 Eeuro

Apartamentele se vand la cheie , cu gresie si faianta pe terase , baie, hol si casa scarii, centrala termica in condensare individuala pe gaze ,instalatii electrice pe cupru, prize si intrerupatoare Gewiss, parchet laminat, usi interioare din lemn , tamplarie exterioara din PVC-Rehau si feronerie Roto , tencuiala interioara clasica , var lavabil alb, obiecte sanitare in bai , respectiv chiuveta, oglinda ,toaleta , bideu , cabina de dus,usa metalica antiefractie la intrare. Blocul va avea 2 lifturi Kleemannn de 7 persoane , internet , interfon , cablu tv prin fibra optica.

Proprietati din acest ansamblu

CEL MAI MIC PRET

Black Sea Residence - Rate la DEZVOLTATOR- 24 LUNI - Mamaia Nord
Garsoniera, LA CHEIE, Ideal Investitie !
Pret: 41000 Euro
Vezi detalii

CEA MAI MARE SUPRAFATA

Black Sea Residence - Rate la DEZVOLTATOR- 24 LUNI - Mamaia Nord
Apartament 2 Camere, Investitia perfecta, Vedere Frontala La Mare
Suprafata: 62 mp.
Vezi detalii

CEA MAI CAUTATA

Black Sea Residence - Rate la DEZVOLTATOR- 24 LUNI - Mamaia Nord
Apartament 2 Camere, Investitia perfecta, Vedere Frontala La Mare
Vizualizari: 6154 persoane
Vezi detalii
Vezi toate proprietatile din acest ansamblu
Black Sea Residence - Rate la DEZVOLTATOR- 24 LUNI - Mamaia Nord
Persoana de contact:
Micu Ciprian
Agent exclusiv
Black Sea Residence - Rate la DEZVOLTATOR- 24 LUNI - Mamaia Nord

Principalul Promotor Imobiliar al Zonei
Mamaia Nord

Cerere de informatii

Invalid Input
Introduceti numarul de telefon
Introduceti adresa de email

Cerere de informatii

Invalid Input
Introduceti numarul de telefon
Introduceti adresa de email
­