0724 310 800
3951 vizitatori in ultimele 7 zile

Interval suprafete

45mp - 80mp

Stadiu

In constructie

Interval preturi

44.000Euro - 80.000Euro

Descriere

Astoria Beach – apartamente in Mamaia Nord – este locul in care vei gasi locuinta de vacanta potrivita pentru tine, pentru cei dragi si pentru prieteni. Amplasat in Mamaia Nord, la cativa pasi de mare, Astoria Beach – apartamente in Mamaia Nord – este cel mai nou proiect dezvoltat si se bucura de un real succes datorita calitatii lucrarilor si a amplasarii in cea mai cautata locatie de pe litoralul romanesc. Ambitiosul proiect este format din 4 blocuri cu un total de 216 apartamente cu vedere la mare care transforma conceptul de ”camin confortabil” in cea mai frumoasa destinatie de vacanta. Complexul rezidential Astoria Beach – apartamente in Mamaia Nord - va cuprinde restaurant, piscina, parcare privata, loc de joaca pentru copii, spatii comerciale si plaja privata dedicata exclusiv locatarilor ansamblului. Apartamentele Astoria Beach iti ofera un plus de confort prin materialele de inalta calitate folosite la obtinerea finisajelor. Fiecare apartament va fi predat la cheie si va fi prevazut cu usi de interior Pinum, tamplarie REHAU cu 6 camere, travertin, gresie, faianta si parchet de calitate superioara, centrala termica si calorifere, aer conditionat.

Complexul rezidential Astoria Beach – apartamente in Mamaia Nord - va cuprinde restaurant, piscina, parcare privata, loc de joaca pentru copii, spatii comerciale si plaja privata dedicata exclusiv locatarilor ansamblului.

Amplasat in Mamaia Nord, la cativa pasi de mare, Astoria Beach – apartamente in Mamaia Nord – este cel mai nou proiect dezvoltat si se bucura de un real succes datorita calitatii lucrarilor si a amplasarii in cea mai cautata locatie de pe litoralul romanesc.

Ambitiosul proiect este format din 4 blocuri cu un total de 216 apartamente cu vedere la mare care transforma conceptul de ”camin confortabil” in cea mai frumoasa destinatie de vacanta. Complexul rezidential Astoria Beach – apartamente in Mamaia Nord - va cuprinde restaurant, piscina, parcare privata, loc de joaca pentru copii, spatii comerciale si plaja privata dedicata exclusiv locatarilor ansamblului.

Apartamentele Astoria Beach iti ofera un plus de confort prin materialele de inalta calitate folosite la obtinerea finisajelor. Fiecare apartament va fi predat la cheie si va fi prevazut cu usi de interior Pinum, tamplarie REHAU cu 6 camere, travertin, gresie, faianta si parchet de calitate superioara, centrala termica si calorifere, aer conditionat.

Proprietati din acest ansamblu

CEL MAI MIC PRET

Astoria Beach - Mamaia Nord
Astoria Beach, Studio, La cheie, Terasa
Pret: 35000 Euro
Vezi detalii

CEA MAI MARE SUPRAFATA

Astoria Beach - Mamaia Nord
Astoria Beach, 3 camere, LuX, Vedere la Mare
Suprafata: 65 mp.
Vezi detalii

CEA MAI CAUTATA

Astoria Beach - Mamaia Nord
Astoria Beach, 3 camere, LuX, Vedere la Mare
Vizualizari: 35045 persoane
Vezi detalii
Vezi toate proprietatile din acest ansamblu
Astoria Beach - Mamaia Nord
Persoana de contact:
Casapu Iancu
Astoria Beach - Mamaia Nord

Principalul Promotor Imobiliar al Zonei
Mamaia Nord

Cerere de informatii

Invalid Input
Introduceti numarul de telefon
Introduceti adresa de email

Localizare pe harta

Cerere de informatii

Invalid Input
Introduceti numarul de telefon
Introduceti adresa de email
­