0724 310 800
3951 vizitatori in ultimele 7 zile

Mamaia Nord este noua atracție a litoralului românesc datorită plajelor cu nisip fin, a beach barurilor (El Comandante, Kazeboo, Oha, ș.a), a renumitelor restaurante (Portobella, Oneiro, Scoica Land, Beluga, ș.a) și a consacratelor cluburi (Fratelli, Ego, Le Gaga, Loft). În fiecare an, Mamaia Nord este gazda celor mai renumite festivaluri de la malul mării: Sunwaves, The Mission, Seawolves Bike Fest.

 Zona este renumita pentru posibilitatile de relaxare si sporturi nautice cum ar fi : Wakeboarding, Barefoot ski, Waveski Surf, Windsurfing, Kitesurfing, Scuba Diving, Jet pack de apă.

Situată la 2km față de Mamaia și 4km față de Năvodari, Mamaia Nord este o zonă în plină expansiune ce atrage noi investitori datorită avantajului dublu pe care îl reprezintă: liniștea și apropierea față de Constanța.

Mamaia Nord – este locul in care vei gasi locuinta de vacanta potrivita pentru tine, pentru cei dragi si pentru prieteni, dar in acelasi timp si o investitie sigura pentru un venit anual considerabil.

Despre zona Mamaia Nord - Mamaia Nord

­