0720 773 847
5774 vizitatori in ultimele 7 zile

Mamaia Nord, statiunea cu cele mai mari  cifre in vanzari la nivel national. O statistica realizata cu sprijinul mamaianord.com arata cifre aproape incredibile in ceea ce priveste vanzarile pe sectorul rezidential. De la inceputul anului 2017, in zona Mamaia Nord s-au demarat peste 30 proiecte rezidentiale insemnand un total de peste 4000 de apartamente. Insa ceea ce este cu adevarat neasteptat este faptul ca, desi proiectele sunt in faza de constructie, de la inceputul anului s-au vandut peste 1000 de locuinte, iar cifrele cresc pe zi ce trece. Clientii, spun cei care se ocupa de vanzari in zona, au sansa sa achizitioneze apartamente la numai cativa pasi de plajile amenajate, fiind in acelasi timp la 2 minute de Statiunea Mamaia.

Zona gazduieste resorturi de lux, restaurante cu specific, hoteluri, pensiuni si ansambluri rezidentiale cu vedere frontala la mare. Toate aceste avantaje nu sunt disponibile pentru doritorii de “casa la mare” in centrul statiunii Mamaia, coasta fiind dominata de hoteluri.

De la inceputul anului, preturile au crescut odata cu cererea, ajungand de la 850 Euro / mp. construit la 1200 Euro / mp. construit pentru proprietatiile cu priveliste deosebita. Explicatia pe care dezvoltatorii  o dau pentru aceasta crestere considerabila a preturilor este ca tipul acesta de proprietati sunt intr-un numar limitat iar cererea exista la nivel national.

Statiunea Mamaia Nord, un nou reper in piata imobiliara - Mamaia Nord
­